Utflykt i skärgården och på cykel till...


                     I går åkte jag med fartyget Wettervik ut till en holme som hette tror jag Skogsholmen. Där är fotot taget. Jag fick en "inbjudan" från min kompis Torsten som är kyrkvärd i Hammars församling att följa med på färden. Vi blev en 60-70 st som följde med och alla var inte från Hammars församling. Några från Askersund(där fartyget avgick ifrån) o Åmmeberg ochså. Hur många vet jag inte. Folk gick även på i Hammar. Sen ställdes kursen mot nämnda holme där kyrkoherde Linderoth höll en predikan i det varma vädret och kantorn och hans fru underhöll på nyckelharpa. Sedan blev det samma väg tillbaka till Askersund. Och jag kom hem i god tid innan VM-finalen i fotboll börja. Bra att Spanien vann!
                    Idag cykla jag till Tjälvesta naturreservat. Tar ungefär en halvtimme norrut på Vretstorpsvägen. Nu är det ju torrt där och inte så fin natur som på våren när allt slår ut. Sen gick jag så försiktigt nån kilometer till min favoritstubbe. 3 filmade avsnitt, 6, 7 o 8, blev det som jag la ut på "signaturen" JAN farfar på youtube. Jag skall filma på våren igen, då är det ännu finare, som sagt.
                      Jag filmar med min lilla kamera inte större än en mobil. Ljudet bli utmärkt o vyerna skapliga. Om det inte blir åska i morgon så cyklar jag till Katolska kyrkogården i Åmmeberg. Där är ochså vacker natur o kyrkogården ligger alldeles vid sjön Åmmelången. O videoclip blir det!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0