Visst var det rättvist! O nöjda bilägare?


                Motionen bra! Gick o springa idag ochså men höll igen en aning! Ja, just det igår på rundan blev en man nere på strandpromenaden intresserad av min tröja som det stod Deutschland på. Han var tysk och inte ett dugg intresserad  av fotboll. Men det är alltid roligt att träffa en tysk o öva sig i språket o se att man gör sig bra förstådd!
                Visst var det rättvist att Spanien vann över Tyskland med 1-0. Lite besviken är jag naturligtvis men Spanien var det lag som "fick" slå ut Tyskland för mig! Jag tycker ju ochså att Barcelona är världens bästa klubblag och deras offensiv är skön att skåda liksom Spaniens! Hoppas dom slår Holland i finalen!!
                Det är ju bra o ha kameran med sig var man än går. Skulle slänga lite sorterade sopor i konteinrarna när jag fick syn på dessa nästan fullvuxna måsungar på biltaket. Alla bilägare vet ju att "skiten bränner" så om det blivit något så fanns ju risken i värmen! Jaa, fiskmåsarna och även skrattmåsen har ju etablerat sig även bland bebyggelse och går ofta o tar daggmaskar på gräsmattorna när det regnat o annat. Och måsarna har ju bon på taken. Och ungarna hoppar ju ner från dessa, (att dom inte slår ihjäl sig) och springer omkring i buskagen, ja lite varstans, innan dom är flygfärdiga. Och närmar man sig dom så kommer föräldrarna flygandes o försöker skrämma bort en! Min teori är att om miljoner år så har måsarna inga simfötter längre utan vanliga klor som landfåglarna!?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0