Whiskeyflaskan som försvann!

Det låter väl som dagens scoop. Men så dramatiskt är det inte. Flaskan var av plast och fylld med vatten. Men den var märkt med ett whiskeymärke och denna ädla dryck hade en gång funnits i "plastfaskan". Och mannen som druckit ur denna flaska var säket en av mina svågrar som en gång i tiden givit mig flaskan för att ha vatten i  eller mjölk till kaffet. Nu ligger den väl o gltitrar på vägen nånstans o alltid lurar väl den nån. För idag tilla flaskan av min pakethållare utan jag märkte det. Jag saknar den, den har varit med på färder många gånger. Vilket märke det var. Njaa, jag brukar inte tulla på flaskor! Hi,hi!

 Just nu tycker jag att det är en bra runda ,den på Vretstorpsvägen o åter, ca, en mil. I stor närhet av Askersund ,o längs vägen då, ligger denna  vackra lilla sjö Gårdsjön med hus och badbryggor vid vägen mest. Åretrunthus verkar det som men kanske nån sommarstuga? Idag badade folk här och det var säkert bra varmt i vattnet. Fisk finns det säkert ochså, gädda bl.a. skulle jag kunna tänka mig och en del skräpfisk. Fotot är taget från norr.

                 Från söder är detta foto taget. ett av mina favoritmotiv faktiskt, och här står jag alldeles nära sjön vilket jag inte gjorde på norrsidan som syntes. Går man härifrån och mer in i skogen, mot Askersund till, så kommer man att gå i ett av Askersunds naturreservat. Det andra är Statsparken eller hembyggdsparken som en del säger bl.a jag!
                Tydligen verkar en stuga vara eller har varit till salu här vid sjön. Mycket fina bilder fanns, både av stugan o sjön. Vilket läge som sagt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0