Morgonmacka o Disney XD !


           Så har det varit på mornarna hos farfar. Från vid 9-tiden då 2 "slagna" hjältar gått upp! Slagna är kanske fel ord för vi sover som stockar på nätterna!
                Idag gifter sig min favoritprinsessa Viktoria! Det gläder jag mig åt och skiter i  nånting som heter republikanska klubben vilkas beivrare jag anser vara en skock glädjedödare som blandar ihop människors rötter med människors lika värde, "fattig som rik" !
                All right! Idag får Tåtte sitt förmiddags- otiom sedan går vi ner på stan och fikar på cafe Tutingen och lämnar in hästar. Kanske det blir vars en Viktoriabakelse, vem vet! Sen sätter vi oss o solar vid en lekplats, handlar och går hem. Lördagsgodis blir det för det brukar farfar ochså köpa till sig själv!
                Sen kommer pappa Peter ikväll, hjärtligen välkommen! Och i morgon är det tänkt att de åker hem.

               Sen gick vi ut vid 13-tiden Det här fotot är från cafe Tutingen, välkänt för mina anhöriga o kompisar. Tutingens trädgård på baksidan. Att Tåtte "gottar" sig i Askersund råder det inget tvivel om. Och det är meningen! Som med alla besökare!

                  Och idag var det ochså den årliga tradjazzfestivalen i Askersund. Fotot är från torget och Tåtte vaggade till takten vilket väckte ett par äldre damers förtjusning! Musiken har Tåtte i blodet ochså. Ibland brukar han och jag nynna Kalinka(den ryska folkvisan) tillsammans. Inga problem!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0