Den förnöjsamme Närkingen!


Så kallade jag den här bilden, hösten 2006 eller 2007! Tjaa, kunde varit Örebroarn ochså! Missnöjd med tillvaron har man väl varit ibland men det kommer man snart ifrån om man relaterar det till att det inte är andras fel och inser att det är jag som styr min tillvaro till mycket stor del. Gör fel gör väl alla men vad är fel, kanske det är så att man kunde gjort det på annat sätt. Att jag har klarat mig bra i tillvaron kan jag mycket relatera till min optimistiska syn och entusiasm för allt möjligt, förmågan att känna så och min lyckliga barndom, särskilt Örebrotiden! Nedslagen i skoskaften har jag som alla andra varit nån gång men det är förmågan att komma igen som betyder mycket. Att liksom vakna på morgonen och känna entusiasm för en fotbollmatch som skall gå i TV eller göra en bilfärd med en kompis, träffa barn-barn, passa barn-barn. Att åka utomlands o se sånt som man läst om, mm mm!
                           Att genomföra en dröm på sin ålders höst och ge efter för en längtan man haft i många år det tyder på styrka o positiv syn. Det har jag nästan genomfört. Det är att sluta cirkeln i staden jag växte upp, mina drömmars stad Örebro!! Och även jag har ett smultronställe. Gällersta, Attersta, Björneborg. Därifrån går att relatera rötter till 1600-talet på min farmors sida o där lekte jag med kompisar som jag träffar även idag!!
                     Den här styrkan har jag alltid använt mig av och nu tillåter jag mig att köra ett eget race o ha fortsatt framtidstro. Fattas bara när man skall bli 72 år i år!!
                            Motionen gick bra idag och vädret är lika strålande som vanligt. Mitt favoritmotiv både synligt och symbliskt, solen värmde och några människor stod och solade när jag gick förbi! Och dagarna ljusnar ju allteftersom! ALLA TIDERS!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0