Det är rubrikerna som gör det!


                 Ja, verkligen! Har jag t.ex. en rubrik som "mera Benny Hill i TV" så stiger läsarna med 50% upp mot 30-40 st. Det är klart skulle jag skriva, mot förmodan, "snaskiga" kommentarer om en del händelser i mitt liv, kärlek,passion o.s.v. så hade jag väl fått hundra läsare. Men det är inte bara för att tillfredställa läsarna jag skriver i min blogg, det är en sorts dagbok. Både för mig och anhöriga o kompisar. Dessutom för dom som är intresserad av natur o lite "brainstorming".
                      Jag har sett på min blogg på Expressen under kategorin politik att ca 150 i veckan gått in o tittat på bloggen som inte bara handlar om politik. Naturligtvis är det ofta samma personer men ändå. För det mesta brukar jag ligga bland de 3-5 mest lästa om dan i den kategorin. det är jag mycket nöjd med!!!
                      Jag skriver där precis vad jag tänker o tycker o försöker låta bli o ta intryck av "stjärnjournalisternas" alster men "uppslag" kan man ju få o skriva vidare. Och vet man var man står i vissa frågor o inte för mycket "går på" populister o lobbyister o vänder kappan efter vinden eller "buffelhjorden" så är det inte svårt o skriva vad JAG tycker i frågan. Jag har ochså datan till hjälp att hitta fakta och tabeller som "avslöjar" vissa saker!
                           Idag gick jag en snabb runda i det lite råkalla och disiga vädret. Isen ligger fortfarande utanför strandpromenaden med blöt snö över sig! Om ni tittar efter noga så ser ni en prick vänster om holmen. Det är en pimplare som sitter där. Fångsten består nog av mycket abborre!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0