Det blir till att zappa lite!

I dag var det en långrunda på programmet. När jag inte har så mycket höftträning o yogaträning så tar jag en lång runda. Nu är det slaskigt , isigt, lerigt, grusigt och dessutom tjällossning så smått!. Om jag gnäller, nej jag KONSTATERAR, det är betydligt mer givande. Vad attan kan jag göra åt vädret och andra makter! Konstatera får man inte ont i magen av och blir mindre komplicerat, TYCKER jag! O tycka har alla rätt till. Men gnällarna skyller ofta på mycket annat o andra när det går dom emot, ANSER jag!
                   Om rundan gick bra, jajamänsan! Och tiden rusar på och om några månader gnäller säkert en del över att det är för varmt, TROR jag.
               I kväll blir det som sagt lite zappande! Mellan Viasat hockey och kanal 9. För det går en match på Viasat mellan Almtuna o MIF i playof till kvalet till Elitserien och en på 9:n mellan HV och Timrå i slutspelet. O på Canal + går Djurgården- Brynäs! Den matchen skulle jag gärna sett men Canal+ har jag inte!
                         Jaa, i morgon är det fredag igen, Då blir det kortrunda! Och på vägen hem handlar jag, svettig o dan! Men det bjuder jag på! Varför inte slå 2 flugor på smällen!?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0