En vandring i solen....


 Ja, verkligen ! Både bokstavligt och symboliskt! Jag vägrar att ställa mig i svartmålarnas o domedagsprofeternas led. Och bekämpa dessa negativister kommer jag att göra hela mitt liv!!!
                        Den här vintern har det ju hittils varit många sådana här fina dar, betydligt fler än snöstormiga. Det töade ju några dar i veckan men inte så mycket som man skulle tro och någon decimeter har snötäcket höjts genom gårdagens snöfall Det är klart att jag som är 71 år spånar efter hur det var på 40-talet med raserade tak och frusna vattenledningar. Hur fungerade värmen och hur fungerade annat i matkupongernas "tidevarv"??
                        Det var ju vintrar som var bl.a. kallare än denna och även i Europa. Det gick o gå till Bornholm o Visingsö o andra öar på isen. Isarna lade sig från syd till nord! Sjöfarten fungera dåligt både tack vare kriget o vädret! En kan undra!?

  Håll till godo! Kommentarer överflödiga! För mig som ochså bott i Luleå på 50-talet känns scenariot verkligen igen. Även att solen börjar värma och det känns i mitt ansikte idag! Och min tro på att jorden och solen klarar av klimatproblemen liksom i miljarder år står fast. Gubben Vinter har visat sin styrka och visar att han finns med i resonemanget!!
                    

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0