Idag var det väldigt glatt!


                      I dom här trakterna bodde eller bor Ishipel, flickan med potatisen. Det är faktiskt ingen sol på bilden utan reflex av blixten när jag fota bilden på datan! Men det duger!
                     Reportaget från byn Sking kommer jag alldrig att glömma och innevånarnas förnöjsamhet med sin tillvaro trots enkelheten och deras jordnära sätt att se på livet!
                     Jag brukar vara rätt glad och nöjd över min tillvaro som ochså är enkel numera. Jag har sagt det innan! Har jag mat på bordet, en säng att sova i, frisk o ett socialt närverk vare sig människorna bor här eller där så är jag nöjd. Annat som jag p.g.a. enkelt leverne kan unna mig är bonus men vissa grejer får jag dra in på för att nå målsättningen att flytta till mina drömmars och barndoms stad. Bl.a. det "kröker jag rygg för"
                I dag skulle kanske folk som jag mötte på min runda tro att jag var deprimerad o grubblande för jag tittade i backen hela tiden! Men detta berodde på att det var otroligt glatt på vissa ställen på promenaden. Det hade nämligen kommit nån cm snö i natt och detta hade "smörjt" upp vissa sträckor så det var otroligt glatt!! Mina drobbar hjälpte knappt!
              När jag kom hem körde jag ett ganska hårt pass med övningar för höften. Även med inslag av kroppsyoga!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0