Inga ankor i sikte!


              Så här ser dom ut de försvunna? ankorna. Vem som är ledaren är inte svårt att se! "Undersåtarna" med den andre hanen i mitten ser ochså avslappade ut. Ankhanen i mitten har svart huvud så han är lätt att urskilja från andhanarna. Honorna är lite mindre, lite ljusare och mer spolformad kropp och har klumpigare gång än sina kusiner andhonorna! Nu har ni signalement om ni väl hjälpa mig att hitta dom. Fotot taget förra året på våren eller sommaren!
                  Dom här fyra ankorna är mycket uppmärksammade och folk har förstått att den vita inte är en albinoand! Dessutom vet jag m.fl. att dom rymmt från en gård utanför Askersund!!
                        Sökandet fortsätter!
       Idag såg jag återigen att det inte gick att gå i hembyggdsparken p.g.a. den myckna snön. Töandet går långsamt där men det är ju frågan om mycket snö från början. Idag körde jag lite intervaller för att få upp pulsen. Ökade farten när det gick uppför eller efter ett tag. Angenämt problem eftersom jag orkar!
                              Volvo blev ju sålt i helgen. Kina är nu den näst största handelsmakten efter USA som ochså är beroende av lån från Kina. Kina har trots allt gått framåt på alla områden bara på några årtionden! Jag gratulerar de som jobbar på Volvo och alla underleverantörer som det nog ochså öppnar sig en ny marknad för! Politiska vänsterfloskler i "ankdammen" Sverige tror jag de som jobbar på Volvo skiter i! När det gäller Kina gäller som allt annat "Rom byggdes inte på en dag". Och jag hade aldrig för 20-30 år sen i min vildaste fantasi kunnat tro att ett kinesiskt företag skulle rädda Volvo Personvagnar. Jag tycker det är positivt och jag vet ochså att det går 1 svensk på 110 kineser ca! Vilken möjlighet för vårt lilla land, gnällspikar!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0