Jag riktigt njöt, heja Barcelona!!!

Ja, det roligt att ta ställning här i livet både när det bl.a. gäller sport o politik. Man behöver inte vela  och livet blir inte så komplicerat, inget o grubbla på!
                 I går njöt jag i fulla drag av att se divorna i hopplocket, världens dyraste lag, Real Madrid åka på en riktig snyting av Lyon, Kim Källströms klubb! Lyon slog Real Madrid på hemmaplan med 1-0 och resultatet i Madrid blev 1-1. Reultatet kunde lika gärna slutat 3-2 till Lyon efter deras fina andra halvlek! Real Madrid åkte återigen ut i åttondelsfinalen i Europacupen
                      Barcelona har jag alltid gillat och många av spelarna i laget kommer ju från Spanien, en del från provinsen Katalonien. 
                    Kim Källström fick mycket beröm av experterna när han kom in och tog hand om mittfältet på planen och Real madrids mittfält slutade fungera. Ronaldo for omkring som en "duracellkanin" på utgång!! Ibland hjälper inte miljarder. Laget har väl värvat för betydligt mer pengar än Barcelona. Zlatan är väl nästan bara det enda nyförvärvet i Barcelona som dessutom fick en del pengar för Eto!
                       I e.m. skall jag gå ock dricka kaffe hos mina kompisar Torsten o Vivi-Ann. Rundan gick skapligt idag och jag korta ner stegen för att spara höften. Och underlaget är som sagt väldigt växlande!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0