Kändes härligt att ta på dom!


             Jaha nu undrar folk, jaa, det brukar det ju va! Att ta på dom! Men det är ju som sagt, snuskgubbar, härligt att för första gången sen slutet av december ta walkmanskorna på sig igen!
                    Rundan idag gick i bra fart i regn o blåst men på isfria och snöfria promenadstråk. Skitigt var det på icke asfaltvägar vad gjorde det. Lätt på foten kände jag mig men inga erbjudande fick jag! Konstigt! Inläggen som synes på fotot la jag i förra året då jag hade känning av hälsporre.
                         Mera då! Beställt tågbiljetter både till Stockholm och Simrishamn och åter. Jag fick ju en vinter som jag ville ha den. Men nu är det annat och inte mer än 2 månader tills dess jag åker till Stockholm. Då har vi en annan årstid. Och jag har ju önskat mig varmt o skönt väder från maj till september. Min önskan om en rejäl vinter slog ju in. Nu får vi se om önskan om värme ochså slår in!
              I kväll går matchen från kvalserien i ishockey, Leksand- Växjö på Viasat. På samma gång får jag höra på radion hur det går mellan MFF och ÖSK i allsvenskan i fotboll. Har en sån där liten en som jag kan "stoppa" i öronen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0