Mera Benny Hill på tv!!!


                  På mina kanaler kan jag inte hitta nån Benny Hill! Däremot Seinfeldt o Mash o andra program i ständig repris! Seinfeldt tycker jag om! Deras humor är naturligtvis mycket inspirerad av en  judisk sort av humor som jag tycker om!! Mash kan jag snart utantill, det kvittar vilken överste som har befälet. Henry som är med i begynnelsen är ju kollosalt virrigt rolig o serien kult men som sagt..
                      Idag var det -5 c ute när jag vakna men solen lyste när jag begav mig till rådhuset för att vara med på KPR( Kommunala Pensionärsrådet) som ersättare för SPF:s ordinarie medlem. Styrelsen i SPF är jag ej med i längre, avsa mig i år. Men på onsdag skall jag m.fl. SPF:re bilda en sångkör, det är jag mer intresserad av!
                    När mötet var slut gick jag o klippte mig och sedan gick jag en rekognoseringsrunda hem! Jag ville se var fienden höll hus men såg inga. Nä allvarligt talat så tittade jag efter vilka vägar som var is-och snöfria för att kunna gå med mina walkmanskor. Det finns och istället för att gå en särskild runda med givet avstånd kommer jag nu att gå på tid istället, kort runda 1 timme, lång 1.5. Så imorgon blir det kort med mera styrketräning o nästa dag tvärtom! Det går alltid o få till det om man är villig att kröka rygg o köra sitt race utan gnäll!
                       När det gäller att se ishockey på Tv så har jag eldorado nu. För 9:an och 5.an visar ochså slutspelet i elitserien o Viasat visar kvalserien till elitserien. Frågan när det gäller den är ju alltid, går Leksand upp i elitserien? I går fick dom ju stryk av Almtuna så man kan undra. När det gäller allsvenskan i ishockey så var ju Örebro en överraskning o MIF en stor besvikelse. Dålig skridskoåkning och deras s.k. stora stjärna Carl Söderberg en stor diva, inget annat, tycker jag!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0