Nu är det vår, bara så ni vet!


 Ugh, ugh, den store hövdingen har talat. För mig är det absolut våren som gör sitt antåg den här helgen. Sen får det gärna vara -17 som det var nu i morse. Det blir snabbt ljusare o ljusare, idag lyser solen och snön lyser upp ännu mer.Men idag börjar ochså svensk fotboll ta planerna i besittning. Idag är det nån slags premiär, inte allsvensk, men Ifk Göteborg och AIK möts i den s.k. supercupen på "nya" Ullevi. Inte nog med det. Direktsändning av V75 har sin årspremiär. I morgon går Vasaloppet under perfekta förhållanden. Där kommer jag att känna igen vissa sekvenser för jag och en kompis gick halva Vasaloppsspåret en höst för några år sen. Inte exakt samma sträckning som skidspåret men bl.a. gick vi förbi eller igenom Oxberg, Hökberg, Eldris m.fl ännu mindre platser. Vi var uppe på Hökbergets högsta ställe och ett av dom absolut största minnena och naturupplevelserna var att sitta och beundra utsikten över Orsasjön under vårt kaffedrickande. Maken till vacker utsikt, jag har sett mycket, men på fem i topp hamnar upplevelsen!!
                  När Vasaloppet går så börjar ju skidsäsongen gå mot sitt slut. För mig är det början på våren som sagt. Vem kommer inte ihåg Farbror Svens(Jerrings) fenomenala referat i Sveriges Radio o senare Sven Plex.
                        Jaa,det är mycket man kan glädja sig åt här i livet, smått som stort! Men det gäller att ha en viss "förmåga" att göra det. Bl.a. att vara optimistisk. Domedagsprofeter o svartmålare göre sig inget besvär i min värld, tack o lov!!!   Bild evenemangsbloggen.wordpress.com

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0