Snart blir det så här!


            Detta är det allra första fotot jag tog av hembyggdsgården 2006 med min då nya kamera, på hösten tror jag det var. Så när sen våren o sommaren kommer så blir det lummigare.
               Det ända som återstår så det skall bli som vanligt efter vintern är att snön i statsparken, som gränsar till hembyggdsgården, skall försvinna så jag kan ta mina rundor där igen. Det har ju varit väldigt mycket snö i vinter så det tar nog nån vecka ännu om det inte blir kallt på nätterna.
                         Idag har jag varit o premiärsjungit med 6-7 SPF-kolleger under ledning av en pensionerad sånglärare, ochså SPF:are. Det är första gången jag gjort detta i mitt liv, alltså att sjunga i grupp. Det gick bra men när jag sjöng Kalinka Kalinka Kalinka min vän o lite till så var det nog uppskattat men jag har nog inte samma sorts musiksmak som de övriga som nog lutar mer åt t.ex. Vem kan segla förutan vind och liknande men det är bara att anpassa sig!! Nästa gång blir om 3 veckor. Kul!
                         Innan detta evenemang så var jag ute o gick i en och en halv timme enl. mitt upplägg. I kväll möter Djurgården Brynäs i hockeyn och Barcelona spelar i spanska ligan. Det blir nog att zappa lite! Apropå sport så förlora Örebro Sport mot Malmö FF i allsvenskan i fotboll med 3-0. Det var inget att snacka om, helt rättvist!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0