Visst blev det de!


Jaa, det blev den 11 medaljen i OS och då genom Johan Olsson som själv tog sin 3 !  Jaa, snö är bra  ibland, bara den håller sig borta här i landet och endast finns i fjällen eller när Vasaloppet går. Kommer den inte som vi vill så verkar det här i landet bli som en jordbävning i det stackars Chile eller på Haiti!!
Vi får ju tacka våra skidlöpare som tog 8 av de 11 medaljerna. De andra tog ju Anja Persson, Andre Myhrer och damernas curlinggäng. Floppar, skidskyttedamerna och ishockeyn, både damer och herrar. Där säger undertecknad, mindre rinkar i Sverige och skridsko-och fysträning hos damerna!
Även "brädseglarna" gjorde dåligt ifrån sig. Jag kan inte hålla reda på alla dom grenarna!
Grattis Sverige till 11 medaljer i OS, näst bäst genom tiderna. Det som irriterar mig mest är att Teichman från Tyskland inte kunde slå Nordhug i spurten på 5-milen. Men det var nära!!

Apropå snö så töade det ju några dar i veckan men idag har vi här i Askersund fått tillbaks minst lika mycket som det som försvann. Dags för nytt gnällande? Åk till Chile istället o se oss omkring! Det är väl det enda som kanske kan få propoptioner i tillvaron här hemma!?
Om jag gnäller själv? Ja då på Talibaner m.fl. extrema organisationer, domedagsprofeter o politiker som svartmålar Sverige när dom inte har makten o det i en världskris i ekonomin utan dess like!
Idag blev det ingen utgång. Det blåste o snöade för mycket. Satt o mös här inne i stället o tänkte faktiskt på Chiles folk som blivit mycket hårt drabbat av en andra jordbävnig i världen på relativt kort tid. Sen reta jag upp mig på alla som gnäller i Sverige ang. snön! Hemskt!!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0