Härlig skogsdoft, härlig framtid!


Javisst! Åtminstone för undertecknads del. Skulle alldrig få för mig eller "programmera" in ett annat tankesätt, t.ex. Ah, jag tar bara en dag i sänder, vem vet vad som händer i den här världen. Min tro vilar på 3 pelare, rötterna, nuet o framtiden. I den blandningen florerar alla som jag har träffat, min klan, släkt ,kompisar och dom som jag förhoppningsvis kommer att träffa! Spänning, förnöjsamhet o lite äventyrlighet präglar min person som jag ochså blandar med entusiasm för allt möjligt!
                           Det här fotot är taget idag och visar nivåskillnaderna i Askersund. Det är taget från början av Statsparken(hembyggdsparken) nordost åt mot skogarna där jag går min första skogsrunda som börjar vid idrottsplatsen. Man kan säga att jag går 3 avsnitt på min motionsrunda, idrottsplatsrundan, statsparksrundan och strandpromenadsrundan. Över 1 timme tar det o då går jag fort!

                    Ja, nu har de sista djuren anlänt för säsongen till hembyggdsgården och det är fåren. Ja, hembyggdsgården en unik plats som borde besökas ännu mer!! Otroligt barnvänligt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0