Spring förbi, jag känner mig förföljd!


            Jaa, det var vad jag sa till en tjej  12-13-års åldern idag som var ute o sprang i statsparken. Jag hörde att nån kom springandes bakom mig på stigen men att det blev alldeles tyst! Vände mig om och såg då flickan som stod still och såg lite skräckslagen ut. Jag tänkte, vad är det,en gammal man(farfar) är det väl inte så farligt att springa förbi?! Så jag vände "på kuttingen" och höjde rösten och sa då som sagt" SPRING FÖRBI; JAG KÄNNER MIG FÖRFÖLJD. Det är synd att så många skall få lida över vad en idiotisk minoritet hittar på. Både äldre gentlemän i majoritet och kvinnor i minoritet som blir utsatta för dessa idioter o sjuka männislor!!
              Idag tänker jag gå med i Svensk Rovdjursförening, tror jag det heter. Rovdjurshatarna är ju en minoritet som fördärvar för bl.a. de mesta jägarnas rykte. "Rovdjursföreningen" är kanske ochså en minoritet men den väljer jag hellre i stället för "rovdjurshatarna"!
              Rundan gick bra och fotot visar en liten ö i hamnen i Askersund. Askersund är ju en båtstad.Här ligger massor med båtar inför säsongen. Och på sommaren är det en ständig traffik, in och ut till Askersund. Semestertider flera båtar i minuten
              Och visst finns alltid solen bakom molnen apropå de positiva nyheterna och åtgärderna ang. Europas och världens ekonomi. Vilket samarbete mellan EU-länderna. Men grekerna blir jag inte kloka på! Hörde i radion om ett par som jobbat på posten och gick i pension vid 53 års ålder. dom hade tillsammans 40.000 kr i pension efter skatt!!!! Prata om "ansträngd" offentlig sektor! Leder till eftertanke och "avskräckande" tankar! Vad...har det landets politiker haft för sig?! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0