Utsikt från en gren mot en som är ren!?


         Här uppifrån har min parakit Kalla studerat en idog "husse" som storstädat i köket. Ren var jag kanske inte men rent har jag gjort o ren kommer jag att bli i duschen så småningom. Jaa, jag tycker om att göra en sån här storstädning. Eftersom jag skall resa bort några dar o sen igen om en vecka ca så är det skönta att ha städat. Och sen vill jag ha snyggt när "barnvakten" passar "huset"!!

             Jag hade spisen framme o det som fanns under den var ingen vacker syn, men nu är det "kliniskt" rent! Torkat golvet har jag ochså gjort. Nån pedant kommer jag nog alldrig att bli men jag trivs inte om det blir alltför "rörigt". Och jag har tagit god tid på mig. Vad skall jag jäkta för!?
                  I morgon blir det till att gå upp tidigare än vanligt! Vid 06-tiden! För 7:30 kliver jag på "SPF-bussen" nere vid busstationen för färd mot Grythyttan i Bergslagen. Resan kommer att gå via Örebro till Pershyttan där vi fikar! Hällefors och Formens Hus, skulpturparken och sinnenas park. Till Hammarns vintillverkning mm mm. Grythyttan med bl.a. Gästgiveriet och torget.  Till Hembyggdsgården o fikar. Sen till Loka brunn. Sen hem via Karlskoga,Svartå och Laxå. Hoppas vi får bra väder!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0