Vilka domdagsstämningar, huga, huga!

Jaa, är det inte det ena så är det det andra. Här i landet är det väl som vanligt ordning o reda. Dock skall man vara medveten om hur litet land vi är och vår valuta är ju sårbar trots att vi inte har euron men i längden kan det ochså vara en nackdel?
                    Nu är det ju psykologi och svartmålning som styr tack vare våra "duktiga media" som suger i sig allt negativt och gör saken ännu värre enl. min mening!
                   Jag tänkte på "domedagspredikningarna" om miljön när jag såg första programmet i tv 4:as utmärkta program om Sveriges historia. Som vädret var för 100 000 år sen så skall vi nog vara glada att det är som i våra dagar. Sicket gnällande det skulle blivit om vi haft inlandsis ända ner i halva Småland!! Ja du milde tid!! Jorden har klarat sig i miljarder år under omständigheter som varit extrema! Plötsligt under 3 årtionden verkar det som att jordens undergång är nära. O en del samlar röster på o måla upp saker o ting, ja nästan som när religiösa människor från nån frikyrka spikar jordens undergång inom en snar framtid!! Det är till att skaffa röster med "skrämseltaktik", tycker jag! Inget för mig!!
                          O solen lyser idag! Det gör den även ovan molnen. O min runda var alla tiders o höften hade rättat till sig från ont till lite ont! Bara en sån sak!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0