Vilket läkkött på en gammal....


           Jaa, vad skall vi ta! För o få lite rim i rubriken kunde jag ju skrivit tönt?! Nä, det är till att ta i. Entusiast, livsnjutare , optimist, sportfåne, klanledare mm  låter bättre! Lite töntig var jag kanske när jag slog i lilltån p.g.a. besvikelse men det märkliga? är att idag är tån bara lite öm och "rödlätt". Imorgon blir det motion som vanligt!
                          Motionen idag bestod av 1 timmes boule med SPF-kamrater. 4 damer spela mot 3 herrar och vi herrar förlora med 13-11. Vädret var alldeles utmärkt, 19 c i skuggan, varmast i Askersund i år trots att solen var i moln.

            Förra bilden tog Örjan på den här bilden som jag har tagit. Så småningom blev vi 9 st varav 2 "pryoelever". Ett andpar var ochså och hälsa på och honan låg på gräset en 10 m från oss och titta på när vi spela. Vi har väldigt roligt, med eller utan änder, och skratten flödar
                    Nästa vecka blir en inledning på sommaren på nått vis. Då är det boule på tisdag igen, vi i SPF  gör en bussresa till Grythyttan på onsdan, Örebrokompisarna kommer på torsdan o på fredag åker jag till Stockholm. Sen är det ett "evenemang" både i juni, juli och augusti. Det är ju traditioner så att säga, Simrishamn, Hjo o Örebro. Och sen är det annat roligt som en livsnjutare inte vet om ännu, spontana grejer!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0