Det är bara att gilla läget !


              Särskillt om man inte kan styra det själv ! Nått parti i Konungadömet Sverige tror att om dom bara får makten i detta "jätteland" så ordnar sig allt i världen i miljön till det bättre. Dessa politiker råder undertecknad att börja en rundresa till "lilleputtländerna"  Kina, Indien o USA bl.a., för att studera läget på plats o aggitera. I Sverige finns 9 miljoner innevånare i, de uppräknade ca 2, 5 MILJARDER innevånare. Dessutom har en del länder i världen mycket besvär med sina finanser! Vi kan ju prata om att få ner fötterna på Jorden i det här landet. Vi har kommit längre än de flesta när det gäller omsorg om miljön men, ja jag vet inte om jag räknar rätt, det går ungefär 1/3:dels svensk på 350 av "lilleputtländernas befolkning?!
                 Idag var det snöbyar o 3 - o nordostlig vind när jag gick min runda ! Skulle tippa att det i natt kommit 6-7 cm snö o spätt på snötäcket. Det här vädret påminner lite om det i januari ! Med en stor skillnad, ingen is nere vid Vättern. Men den lär lägga sig snart om jag skall tro prognosen för den närmaste tiden ! Mycket spår i snön men bara av rådjur utom ett som följde vägen. Rådjuren brukar springa rätt över ! Intressant !

                Den här andhanen kom och lade sig vid mina fötter på hamntorget. Låg o vila sig i snön några meter ifrån o la sig igen som synes. Hans kompisar simma nere i sjön. Jag börja fundera på om anden var dålig ?! Men dom är ju väldigt sällskapliga o en del nästan tama..... Dom blir ju rätt gamla. Kanske en som lider av ålderdomssvaghet ?
                             Och så har Melissa kommit hem o blivit av med en dela av sina bandage! O i morgon är det fredag igen ! Är det nån som begriper det så fort som tiden går!?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0