Det är bara o gilla läget!


            

              Jaa, idag har jag klassiska biverkningar efter vaccineringen mot årets influensa. Trötthet, frysningar, huvudvärk. Så det blir ingen utegång i regnrusket. Vad gör jag då. Jag har fått bort "stopp i vasken" efter avvändande av propplösare efter alla konstens regler. Det blev värre o värre. Skönt o få bort "skitet" ! Fortsätta läsa TUSEN STRÅLANDE SOLAR, underhålla Kalla, blogga. Jaa, rätt som det är så är det kväll ! Fotot är taget för flera år sen !

          Jag läste idag i expressen.se där jag ochså bloggat över denna tvåbarnsmor iranskan Sakineh som då enligt uppgift fått sitt straff stening förvandlat till hängning. Jag har bloggat om detta innan. Min avsky för sådana ledare som i Iran är stor. Och kvinnoförtrycket där är så stort att männens talan nästan bara räknas i sådana fall som Sakinehs, påstådd otrohet ! Vi får hoppas att det blir nån manifestation i frågan
              Jaa, tiden går så fort, idag är det onsdag igen. o då är det trav på Solvalla ! Jag och en av mina kompisar Lars tippar varannan onsdag ,eller i veckan, en dubbel. Eventuella vinster går till uppehället i S-holm under elitloppshelgen i slutet av maj. Men vi får nästan alldrig ihop vad vi lägger ut. Men o den andra sidan så pratar vi med varandra varje vecka !
      Foto från expressen.se

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0