Det jämnar ut sig sa han som.....


                   Vad vad det nu han sa... ? Ah, jag skiter i det ! Jaa, varför det jämnar ut sig var det  ! Ja, det gör det ju om man har lite ont i höften på vänster ben o lite ont i hälsenan på höger ben! Det var inget "vaggande" här inte när jag gick ut på min runda idag. Och bättre än igår gick det ! Halvbra tycker jag  eller halvdåligt, men vad är skillnaden. Halvdåligt är ju bättre än dåligt och halvbra är ju sämre än bra. Men jag tycker halvbra hörs bäst. Liksom halvklart i stället för halvmulet. Är det det som skiljer den missnöjde från den nöjde eller pessimisten från optimisten. Vilket spekulerande ! Ja fotot ja ! Uppe från de här höjderna i bakgrunden kommer jag så småningom ner till strandpromenaden !

                    Och från en nylagd brygga på strandpromenaden har jag tagit ovanstående foto förbi en av öarna mot Sjärnsunds Slott. Ni kan "ana" slottet om ni tittar till vänster udden på ön och snett upp mot molnen! Vinner jag pengar så blir det en kamera med mycket bättre inzoomning. 
                   Nu har jag många vinster att erhålla för jag har ju bokat in en kamera, skall släktforska i östra Tyskland, åka flera veckor till Slovenien, Macedonien, Nepal o Israel, flytta till Örebro o ha årskort på fotboll, Ishockey, bandy ?. Som om inte det räcker så skall jag även ha en lägenhet i Israel , göra den där resan till Paraguay "som inte blev av". Men på sommaren då blir det mina vanliga resor som inte är så dumma o dom har jag ju inom "räckhåll" . Och det är ju det här med framtidstron, ett av mina tre ben. Eftersom jag blir tjatig när jag blir ivrig så är de andra 2 benen bestående av nuet o rötterna.
                När jag såg Aftonbladets löpsedel på håll idag när jag var o handlade lite på Icajouren så trodde jag att 3 världskriget inletts. Men sen när jag tittade efter så var det "bara" kungen som kölhalades. Arkelsten är ju avverkad, kungen är pågående men vem blir den näste som blir utsatt för dreven. Journalistiken har verkligen "utvecklats" i Sverige !
            Vad jag skall göra i helgen ? Inte blogga bara grogga ! Nej,nej jag skall bara smutta på Erlands hembryggda vin som jag aldrig lyckas få slut på ! Fotboll på tv, spännande avslutning på allsvenskan. Dom kunde ju visat nån match på tv 4 av dom allsvenska. Tippa V-75 o där går inte travet direkt längre. Sammandrag senare. Deckare på Tv, Robin, lösa korsord, se på tennis, äta gottis, ev cykla till Tjälvetsa naturreservat på söndag för sista gången i år, äta liten pizza, dammsuga köket, ringa till Rolf i Örebro efter Trelleborgsmatchen. Sen vet jag ju inte vad som händer mer ? Det får stå "öppet" ! O det styr jag inte över !! O ingen annan heller för ingen vet?
                    Rapport över "spekulationerna" kommer på måndag! Trevlig Helg ! O nu skall jag gå o handla "resten" på Netto !

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0