Det var ovanligt lågt !


                Det är ingen som har förolämpat mig eller nått sånt. Det är sällan jag råkar utför ! Och i så fall så kör jag mitt race ändå ! Nä av bilden framgår det ju vad jag menar. Barometern står ju lägre än vad jag sett på länge ! O inte ett dugg blåst ute. Av det kan man förstå att lågtrycket ligger över oss eller i närheten. Vet ni att vindarna  i norra Europa (i alla fall) blåser motsols runt ett lågtryck. Och runt  högtryck medsols då. Det förklarar ju kylan på vintern och värmen på sommaren om vi har högtryck lite öster om oss, särskillt. Ligger vi mitt emellan lågtryck o högtryck , väster o öster om oss får vi sydvindar. Fuktiga, varma o klibbiga på sommaren t.ex. Det finns mycket intressant o lära sig här i livet !
                  Slaskigt o glatt. Inget önskeföre precis på gatorna o trottoaerna i Askersund. Dessutom blötis ! O drobbar gick inte o ha av naturliga skäl! Vad gör "papa" då. Jo, han rekar ut var det är fritt från is och snö och går en runda därefter! O det gjorde jag. Så jag fick min motion i 45 min med avslutning genom kyrkogården som vanligt !
               Helgen närmar sig igen med stormsteg. Och lördagen är ju min "snaskdag" både bokstavligt o sportsligt. Fotboll, hästar, hockey, deckare , tennis i allsköns blandning ! O kanske en halvtimme med "Tusen strålande solar". Har inte kommit långt i boken precis.
                     Ja, är det nått viktigt så är det telefonen som gäller i helgen då datan är på "sparlåga". SMS ja, tradigt o opersonligt tycker jag utom med bilder av evenemang t.ex. MMs heter väl det ?!  Var och en tycker som den vill och gör som den vill. Mobilen är alltid på ute som inne hos mig så ingen tror att jag hårdrar allt till max ! Men jag är inte så förtjust i att sms:a !             

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0