En knäpp på näsan.....


               Det här är ett foto från Tiveden 2007 i  början av november. Då blev det plötsligt väldigt kallt o mycket snö några dar. Sen blev det inte mycket till vinter den säsongen.

              Idag när jag gick ut så var det ca 1,5 dm snö där det inte blåst. Men mer eller mindre efter läge. Här var det mer! Det är när rundan tar vid i skogen och senare går in i hembyggdsparken. Det blev snöpulsning ett bra stycke i det 0-gradiga vädret. Dock torde inte den här snön bli liggande enl.  SMHI ?
              Knäpp på näsan ja ! kung Bore håller nog inte med  "vissa domedagsprofeter" om "palmernas akuta intagande av Sverige". Än så länge får vi nog se dom som flyttas ut krukförsedda i Trelleborg när det blir varmt. Jag upprepar inte hur gammal vår jord är och vad den varit med om under årens lopp. Ibland skulle man tro att folk tror att vi redan fått "medelhavsklimat " ?! Lika överraskade när dom "ser en snöflinga" ?!
             Rundan tog tid p.g.a. pulsandet. Vi får se hur det är på "banan" imorgon. I kväll är det 2 evenemang på tv som intresserar mig, matchen i hockeyallsvenskan mellan Örebro o Oskarshamn och Manchestar City mot Manchester United i Premier leage. Och så har jag druckit kaffe hos "fågelvakten". Vill inte bara prata med henne när det är tid för passning. För det känns inte bra o inte "artigt" !
             

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0