Jaa, en gammal bild på en ung påg !


Eftersom jag skrivit ett litet brev på datan idag till denne käre son av 3, så passar sig väl detta kortet.  Det är ett kort från hans arbetsplats som han skickat i datan för ett par år sen, eller till min mobil ?.  Jag har ju många kort sen 2006 i albumet som tillhör bloggen. Ja i mappar i datan för övrigt ochså från anno dazumal till idag ! Jaa, idag ja. Jo, i ett land som ett "negitiviserat folk" som har det bra i, i jämförelse med många andra länder( jag såg ju lasse Bengtsson reportage från Afghanistan och hans beskrivning av hur vänliga o glada folk var där trot eländet), så får vi ju försöka tillfredsställa några med dessa rubriker från SVT-TEXT. OECD SPÅR SNABB TILLVÄXT I SVERIGE. Detta gäller de närmaste åren. I en annan rubrik så står det REKORDÖKNING AV BOSTADSBYGGANDET ! Det är ju inte rubriker som synes i så många länder nu för tiden. När jag såg reportaget från Afghanistan blev jag "djupt indingerad" över allt gnäll i detta land !
Och viss om att jag är en "antignällare" som gnäller på gnällare så gick jag tidigare idag min runda i ett nollgradigt ,disigt Askersund. Och när jag kom hem styrketränade jag.
Idag verkar det inte vara nån sport direkt på mina kanaler men jag brukar ibland se program som jag missat på TV-Play . Idag skall jag se ENGELSKA ANTIKRUNDAN på denna alla tiders programvara. O snart börjar väl PÅ SPÅRET ? O sen ? Nä jag har inte koll på allt....Just nu är det bara just nu !

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0