O solen bara lyser...


                      Att ta sådana här bilder motsols är en ren njutning när man ser resultatet. Och ovan molnen finns ju solen även i ljus o mörker. Jag tror jag skall gör en mapp med solbilder för jag har många sådana här på datan i andra mappar, bl.a. 2009 -och 2010 års mappar med nästan enbart naturbilder. Det här med mappar ja ! Jag har mappar med avfotograferade kort från mammas släkt, pappas  släkt, kort på djur, fåglar, barn-barn, Tjälvesta ängar,  mm, mm, Och dom skall så småningom på UBS-minnen

         Från strandpromenaden gick jag via träbron ut på Borgmästarholmen (barnens egen ö ) och där gick en man omkring med en vacker hund kopplad, en Leijonberger. Vi pratade en del och "dristade" oss att säga att vädret var kanon ! Sen gick vi tillsammans tillbaks över bron ! Leijonberger ja, en hund som trivs i snö o i alper liksom t.ex. st Bernhards o Berner Sennen. Stora hundar är det ju ochså !
                    Ja, rundan gick bra o bilderna talar för sig självt och jag njöt. Det är liksom inte mycket att göra åt det ! Jag vet att det finns folk som inte njuter. Jag kan inte göra annat än att beklaga det och känna empati. Och saker o ting blir väl inte sämre om det finns folk som "har turen" att få njuta !? O inte behöver man "betala nått" för att få göra det. 
        Ikväll har vi ju "vem tror du att du är" på tv. Den här gången är det Ernst Billgren som söker rötterna ! Rötter ja, tyskarna har ett bra ord för detta Ahnungen, aningar. När min tyske kompis Cai sökte mina rötter i Preussen så använde han sig av detta ord  i vår korrespondans på datan.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0