Solsken efter njuthelg !

         Jaa, o vilken sport och förväntad bra sådan ! Bara en sån sak som att Federer slog Nadal i AtP-slutspelets final räckte för att njutningen med råge uppfüllde mitt krav. Federer är enligt mig en av idrottsvärldens största profiler både p.g.a. sin njutbara tennis och fantastiskt trevliga person. Sen gör det ju inget att jag har släktingar i Schweiz som heter Brunner så några procent höjer det ju mitt intresse!
               Skidorna, bra svenska insatser, Maria PH vann slalom, Robert Karlsson en stor golftävling, Arsenal vann i fotboll o Örebro i hockey. Morse löste ett knivigt fall mm, mm !

               Tjaa, har man kläder på sig ordentligt så kan man väl sola några minuter. Mår man dåligt av att stolen står där så får man väl sopa av den lätta snön o ta in den. Det är ju mitt val. Om jag märker att det börjar bli plus då få jag ta in den. Få se hur länge stolen får stå där ?

               Mmm , i morse när jag gick upp som vanligt vid halv åtta-tiden så var det -12 ute och solen lyste. På balkongräcket ser ni ju hur mycket snö det kommit hos mig på ett ungefär. Men jag tror nog att det är mer förståss då det blåst o yrt ute i helgen. Börjar att bli drivor ute efter plogandet på vissa ställen. Några som fått mer snö är de som bor åt Hjohållet och andra ställen i Västergötland vid Vänern-Vättern området.
                 Rundan gick bra idag. Många rådjursspår i skogen. Och ett större men inte så stort som varg eller lo ! Här i datan går det ju att gå in och titta på spår från olika djur ! Skall gå in och dra ut nått bra skrivet och med fotografier eller teckningar av olika spår. Blev avbruten av telefonsamtal. Djurspår ja !
                   I kväll spelar Barcelona mot Real Madrid i ligan. Men jag har numera valt att se den engelska på tv. En kan inte ha allt. Det blir för dyrt ! Det gäller att leva efter resurserna !

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0