Tid för nästa drev?


               Ja, kanske men inte mot någon enskilld person ? Men det ligger i luften har jag sett. Men det jag syftar på är ett annat drev, snödrev. För enligt SMHI  så skall det ju bli snö i natt eller i morgon bitti. Lokalprognosen för Askersund visar på snö både i morgon och halva nästa dag. I kvällstidnigarna kan man nu börja läsa "domedagsprognoser" i fallet men det har ju dom om det mesta. Om dom inte är ute med andra  drev !
            Så här har det sett ut idag och i går på mina rundor. Idag gick jag den långe med nedkortat steg och mindre fart . Gick halvbra !
                    Helgen gick ungefär som jag trodde. Insåg dock att nån tur till Tjälvesta på cykel icke var genomförbart p.g.a. för kallt och lätt för att förkyla sig i nedförsbackarna. Annars var den lyckad utom för V-75:s del. Det är hoppöst att  få in en femma ens.
                När det gäller fotboll så gratulerar jag Malmö till guldet och Örebro till att ta lilla sivret. O Malmö har ju 3 Örebrokillar med i sin trupp! Jag gratulerar även Liverpool, som i "trängt läge" och ifrågasatt tränare, slog Chelsea. Dock är jag "bedrövad " över att Arsenal föll på hemmaplanen mot Newcastle. Dom hade ju chansen att knappa in på Chelsea!! 
                 Telefon har det blivit och ringt upp har jag ochså gjort samt sms:at och fått ! Det hela har i huvudsakligen gällt just fotboll. Gäller söner o kompis !
                O Deckarna på tv. Tycker om och se dom trots att de flesta är gamla repriser. Det är miljöerna bl.a. När jag var i London bodde jag nära en gata där många filmavsnitt spelades in  som skulle relatera till äldre miljöer! En deckare som är lite annorlunda och som jag inte sett förr är Dalziel & Pascoe. Jag vet faktiskt inte om det är repriser?!
               Fortsätter att bla. fotografera av gamla 1800-tals kort o början av 1900-tals. Jag ger mig inte och korten blir väldigt bra, tydliga. Det blir många mappar av kort från 1990-talet o bakåt. Och allt skall hamna på UBS-minnen som sagt. Men orginalkorten sparas ! Men att ha dom i mappar innebär ju att man kan se dom i större format ! Lika stora som dataskärmen ca 3,5 x 3 dm
              I morgon blir det kort utegång på förmiddan, kanske i snöfall. På e.m. skall jag o boulegänget träffas o dricka kaffe. Ja, det är vad jag vet. I kväll blir det bl.a Vetenskapens Värld på ettan.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0