Vad gör man inte för att...


                       ....bespara statskassan pengar o anhöriga o kompisar bekymmer ! Jo, man köper sig ett par broddar. Jag har haft exakt samma modell i 2 år men när jag tittade på de gamla så såg jag att en del av "dom här knapparna med spetsar på " höll på att lossna ! Så nu är jag väl rustad för vintern. Igår glatta jag fram emellanåt på odrobbade kängor. Och oj vad jag var försiktig. Och då förstod jag att nya var ett måste. 
                Ja det gäller o vara rädd om sina anhöriga o bespara staten för läkarvård o inläggnoing. Ett år i början på 80-talet praktisera jag några veckor på akuten i Simrishamn. Då var det väldigt glatt ute några dar. O ni kan tro det kom in äldre och även nån yngre med brutna underarmsben o lårben. O när doktorn "drog rätt" underarmsbenen efter röntgen innan gipsandet! Usch jag ryser när jag tänker på det. Jag tror inte ev. bedövning ? gjorde nån nytta. Det kom in mycket annat de här veckorna som jag praktisera. Men det här har jag starkaste minnet av. P.g.a. antalet antagligen.
          Ja, så i förmiddags var jag på stan o handlade dessa avfotograferade "livräddare" och mat. Och sen styrketränade jag innan frukost. Jaa, just det innan jag styrketränar tar jag alltid  proteinpulver "utspätt" med mjölk, ett halvt glas bla. med 1 msk pulver, stor matsked!
                      Jaha, och så har jag och sonen Peter utväxlat bilder med stor "historisk och nutida spännvidd " på mailen. Oj,oj,oj, säger jag och ler!
                 I kväll blir det ishockey,Sverige-Tjeckien med ny förbundskapten, den verbale Per Mårts. Sen blir det kommisarie Linley och glimtar från tennisen i Paris. Söderling mådde inte bra igår. Doktor fick komma in o titta på honom, hosta o ont i bröstet. ändå slog han en bra fransk spelare i 2 raka !

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0