Idag blev det en justering..


Ja, det blev det. Långmotionen förlades till eftermiddagen p.g.a. hällande regn på förmiddan. Så en gedigen frukost vid 8-tiden och utgång vid 13-tiden. Det kändes väldigt bra det ochså och kanske helt enkelt långrundan skulle förläggas just till em. Kanske just p.g.a.det ökande  energiebehovet bl.a. Jag har ju ett annorlunda koncept vid kortmotionen. Då dricker jag en kopp kaffe och äter en bit banan innan jag går ut och äter frukost när jag kommer hem. Jaa, jag donar o finslipar allt för välmåendets bästa.
Askersund skogsområden inne i staden består ju av skog av olika trädslag o stenblock, klippor o nivåskillnader. Naturligtvis bra för motionen. På bilden syns den lövbeklädda smala vägen som jag går på med då ett klippblock i närheten. Där brukar det finnas mycket blåbär runt i kring
I kväll såg jag att Sveriges herrar spelar U-21 kval borta mot Schweiz i fotboll. Börja kl 20 på kanal 10. På samma gång spelas ishockeymatchen Leksand- Mif på Visasat hockey. Lite zappning blir det nog. Och Örebro hockey förlora första matchen i samma serie efter 6 vunna hemma mot Västerås Ik. Dass war alles für heute!

Kommentarer
Postat av: A-K Roth

Fantastiskt fina bilder, speciellt # 3 och 4 uppifrån, jättekasten med underbar mossa och hägnen med mossbelupen mark. Får mig att tänka på Sven Nordqvists illustrationer i Pettson och Findus-böckerna. Jag nästan väntade mig att det skulle finnas småkryp i små stugor under mossan eller nån stege för dem att klättra på. När jag läste den första tillsammans med en väninna från Småland - barnbarnen läste jag för senare - skrattade vi så tårarna rann. Tack för det!

2010-10-12 @ 14:24:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0