Tusen strålande solar...

Den titeln har en bok skriven av Khaled Hosseini. Denne författare har tidigare skrivit succéromanen Flyga drake. Boken har jag inte läst men filmen såg jag ! För mig som stor "försvarare" av landet Afganistan från några av mina värsta fiender,  Talibanerna, så gav den filmen många olika känslor. Jag har ochså satt mig in i talibanernas grymma tolkningar av Sharialagarna med kvinnoförtryck och fruktansvärda straff som följd sen många år. Denna fanatiska  Sunnimuslimska rörelsen vill jag inte ha tillbaks som härskare i landet. Det var dom ju för 12-15 år sen med de följder det fick. 
Tusen stålande solar har jag lånat av mina kompisar Rolf o Ann-Marie för 2 månader sen ungefär. Har inte börjat  läst i boken ännu! Skamligt ! Nu skall jag börja göra det, högst en timme om dan !

Jaa, så här såg det ut idag vid strandpromenaden. Det blåser sydvindar o då ligger promenaden blåsigt till. Inget som tar imot. Men promenaden gick bra. Längre bort spela vi boule igår. Holmen ute är Borgmästarholmen med broförbindelse med fortfarande en del båtar förlagda.

Det här är Sveriges fulaste koloniområde eller rättare sagt början av det. Det verkar faktiskt som en del aktiviteter inletts av kommunen, äntligen. Bakom mig har jag norra kyrkogården. Utsikten kunde ju med förlov sagt vara bättre. Det är ännu värre till höger. Det har jag visat foton på innan.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0