Allt är inte guld som glimmar !


Nä, det är det inte. Ingen skall anklaga undertecknad för att inte ha haft med fina naturbilder från Askersund och dess kommun! Men, i 5 år har jag gått förbi ett förfallet koloniområde alldeles nedaför norra kyrkogården. Nån kolonilott kan jag inte se, och områdets förfall är klandervärt. Kommunens "starke man" socialdemokraten Eriksson har jag personligen på ett möte frågat, skall det se ut så här och varför har ingen gjort nått åt det i alla år!? Det var bra att jag tog upp det fick jag höra. Få se vad som händer?!

Koloniområde var ordet!

Ja, inte blev det bättre på den här bilden!

Jag är nu så pass "fräsch" att jag kan gå långmotionen igen i bra fart! Och det verkar som jag långsamt går ner i vikt. Jag brukar gå upp sommaren och det är lättare än att gå ner igen. 84,5 väger jag nu.
Sen undra jag ju lite över uttrycket smutsig valrörelse men veckorna har visat att så är fallet. Idag gav jag mig upp på torget efter att ha hört i radio att kd:s, folkpartiets och moderaternas valaffischer på valstugorna under nattens lopp blivit förstörda men icke socialdemokraternas. Ett fall för ordförande Eriksson, S ?
Inte förbättrar sånt socialdemokraternas sak! Naturligtvis är deras valarbetare förtvivlade och ledsna, drack kaffe hos dom och diskuterade förstörelsen och jag agiterade för alliansen. Det är så det skall gå till!!!  I en demokrati!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0