Det är bra med en blogg!


Dels kan man visa foton o bilder av alla de slag, dels så vet kompisar o anhöriga om hur jag mår, för jag antar att några av dom läser bloggen. Tänk o få minst, 3-4 "brev" i veckan. Jag är fortsatt nöjd med mitt liv och hoppas att de flesta jag känner är nöjda med sitt!!! Att vara nöjd är inte så svårt om man vet vad man vill och lever efter sina resurser. Mycket får man gratis här i livet men det gäller att inte ha för stora pretentioner. Och att göra sig av med orden avvund och jante.
Idag var en sån där bra runda igen utan nån större smärta. På bilden ser vi skogsområdet som jag först hamnar i innan stadsparken(hembyggdsparken). Nånstans träffa jag en annan pensionär som jag råkar stöta på några gånger i månaden. Han är ochså nöjd o det gör ju att kommunikationen blir förnöjsam!

Sen kom jag ner på strandpromenaden. Prata om en av favoritvyerna! Apropå vyer o Askersund så läste jag idag i Na att det är en sommarstad som borde sjuda av liv men enligt en del inte är det. Jaa, det har jag undrat ända sen jag kom hit med denna vackra nutur som finns, både i stan och dess omgivningar. En gång gjorde jag en liten egen "enkät" och kom fram till att folk som bor lite längre ifrån inte visste var Askersund låg. Någon gissa vid Vänern. Askersund är ju en gammal stad men är inte alls så känd som Vadstena, Gränna eller Hjo t.ex. Märkligt då läget vid Vätterns nordspets borde vara lätt att "komma på", tycker jag!!
Apropå bloggar så har jag fullt upp! Det är ju val om 13 dar! Det blir lika spännande som en vm-match i fotboll, minst sagt!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0