J-la glaskrossare!


Jaa, i morse vakna jag av ett väldans liv av glaskrossning. Tiden var kvart över sex o så tidigt vaknar jag inte annars Ja, oljudet då? Jo, hundrafemtio meter cirka från hemmet ligger en station med konteiners för sopsortering. glasflaskor, plåtburkar, plast o tidnigar. Och i morse tömde en speciallastbil med lift, lyft dessa konteinar. körde fram och tillbaks tömde i innanmätet, lyfte tömde. bromsade och ökade motorljudet. Och sen kossades klaset med ett jäkla liv när konteinerns innehåll tömdes
Inte kunde jag somna om o sur o vrång blev jag och i rena trotsen gick jag ut på min runda ganska tidigt. O ont i höften(har inte haft på länge) fick jag ochså. Jag slet mig fram och tyckte världen "var emot" mig. Hade nån kommit som jag ogillar så hade "den" fått sina fiskar varma.
Men så träffa jag en gammal bekant nere vid strandpromenaden  tillsammans med sina kompisar 2 ankhonor. Den som står närmast o glor är dock en andhona. Han har många "tjejer" den vita ankhanen. Har han fått några ättlingar så hade man kanske sett det (färgerna) Nä, jag har inte sett något!
Nu är det ju uppehåll i klubbfotbollen. På fredag spelar Sverige em-kval mot Ungern. Hoppas dom spelar lika offensivt som dom gjort sen Hamren blev tränare. Jag såg att Zlatan kritiserar sin gamla tränare i Barcelona! Hm! Felet är noga tt Zlatan tror att han är bäst. Jag tror inte han klara att stå i skuggan av Messi. Få se nu hur det går i Milan. Jag ger honom en chanse till som mämnniska !  Det är bra med ego o självförtroende i vissa fall men lätt är nog inte Zlatan att handskas med. Det är ju rätt många klubbar han har varit i nu!!
Mitt "ego" sitter o halvsover framför datan. Det brukar jag alldrig göra varken framför TV eller nått annat! Nu blir det tennis på Eurosport!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0