Vilken natur!


I går var vi 2 lag från SPF som tävlade i Ånnaboda. Arrangör var korpen i Örebro och även andra pensionärsförbund var på plats. Vi tävlade i 5 olika grenar såsom bl.a. pilkastning o kast med hästsko. Inget av våra lag kom bland de 3 bästa men mitt lag drogs bland dom övriga och fick välja ett pris. Vi valde ett sånt där armband med lampa som blinkar om man "sätter på det" när man går i dåligt ljus.. Det här fotot har jag tagit  "genom" stängslet som skiljer grönområdet där vi tävla från landsvägen. Den lilla vackra sjön i bakgrunden är Ånnabodasjön! Och Ånnaboda ligger i Kilsbergen i Närke!

Och här har vi då Ånnabodasjön i närbild. Runt den gick vi en tipspromenad som inte ingick i tävlingen men där man ochså kunde vinna pris. Jag fick 11 rätt av 12 ! Åkte på en fråga om en växts namn som sägs legat under en jungfrus madrass. Har glömt vad den hette. Den här tipsrundan uppskattar jag och många med mig mest . Det är så vackert runt sjön. Rundan runt var väl en 2 km!? Efter en lyckad dag åkte vi hem vid 14-tiden.
Rundan idag var betydligt bättre smärtfriare än i förgår. Lite bakslag får man räkna med ! Och inte ger jag mig så lätt. Det hjälper inte att äta chips o ligga i soffan o gnälla. Det blir inte hälsan bättre av! Eller hur "jante"?
Ikväll blir det mycket fotboll på tv ! Sverige U-21 spelar kl 17 mot Israel och kl 20 börjar sändningen från EM-kvalet mot Ungern! Alla tiders!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0