Bilder för Melissa..

....och andra ochså så klart.

              Det här fotot av Melissa är taget 2009 på sommaren ! Och i sommar skall Melissa komma att hälsa på Farfara Jan. Innan har Tåtte, Moa o Viktor o Emil o Måns hälsat på i Askersund en barnvänlig stad särskilt på sommaren. Och när barn-barnen fyller allt mellan 5-8 år så hittar jag på nått med dom. Nu är det bara Abbe kvar men han blir 2 i sommar så han skall jag hitta på nått med när jag blir 78 så där. Då lär jag befinna mig i Örebro om allt går väl! Och sen vill jag säga det att givetvis är alla barn välkomna när dom vill "stora som små" ! På nått vis har ju åldermannen just sådana från snart 50 till 2 år och andra därtill knytna !

            Jaa, du Melissa är det inte en sån här sol vi skall titta på när du kommer? Tänk om vi har sån tur att det är sånt väder som idag ! Vi får hålla tummarna!

           Här har jag ochså fotat idag. Den här fina badstranden ligger på nått som heter barnens egen ö. Hit kan man gå på en bro från stranden i Askersund. O här är det jättefint att bada ! O olika lekgrejer finns det !

                  O mycket vattenfåglar finns det i Askersund. Det här är en kanadagås. Den hann väl aldrig flyga med sina kompisar dit dom skulle. Och på Hembyggdsgården inte så långt härifrån finns det kaniner, ankor, får, o höns o de roliga getterna.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0