Boule and the lonely goose !


                Idag var det boule som vanligt på tisdagar. Det var väldigt "fotovänligt" väder tyckte jag så jag tog en del foton i anslutning till boulebanan ! Det här är taget mot Borgmästarholmen även kallad Barnens egen ö.

               Här har vi gåsen och i bakgrunden  kan man ana campingen i Askersund. När det gäller gåsen så är det en kanadagås. Han, hon lever ensam verkar det som.  Här längre öster ut längs strandpromenaden har jag ochså sett 2 par kanadagäss. Doppingar har jag sett idag o änder. Däremot har jag inte sett ankorna på ett tag. Hörde på radio att det synts en vit anka i svartån som går genom Örebro. Men kan dom ha flygit dit ?

          O gåsen är värd en bild till ! Han är gärna i vassen o letar efter växter under vattenytan. Hela halsen blir dold av vattnet när han letar.

             Ja, här har vi boulebanan. Tom, alla har gått hem. Fotot har jag tagit mot hamnen o landskyrkan. I dag var vi 5 st så vi spelade individuellt. Vem som vann ? Jo det gjorde undertecknad ! Här på en bänk satt jag kvar länge i det fina vädret o spana o sola ! Men några ormar verkar svårt att få syn på ! Jag tycker dom skulle trivas bland stenrösen vid strandkanten. Dom fanns ju här innan stenen blev ditlagd !
                I kväll hoppas jag att Schalke 04 slår Manchester United men det är jag väl ensam om ? Nu skall jag se på Vetenskapens värld på Svt-play !

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0