Härligt, härligt, härligt !


                      Det är sällan jag tycker livet är kass ! I går kväll njöt jag ochså när Barcelona slog slog Real Madrid med 2-0 ! Idag njöt jag av det vackra vädret. O kompressionsstrumporna hade jag på mig för första gången. Det kändes skönt faktiskt ! O "allt elände i Sverige" o det verkliga eländet som finns i världen kan jag ej göra mycket åt. Om eländet är värre än andra delar av 1900-talet o början av 2000-talet tycker jag inte ! Det är nog så att många av oss har blivit bortskämda, särskilt i Sverige. Och det kommer alltid att finnas någon som har det sämre än den andre av olika orsaker som varken det eller det andra partiet kan göra något åt, tycker jag !
O nått sorts elände har det väl alltids funnits på jorden sen " den föddes" !  Att "predika o tro" på nått slags Shangrila verkar väldigt verklighetsfrämmande ! Det sätter människans väsen på gott o ont stopp för ! Därför får man glädja sig "åt det lilla" även om man " inte kan få en ipod" , tycker jag ! Och jag ber inte om ursäkt för att jag tycker livet är härligt ! Men jag tror inte på nått  Shangri La som sagt ! Och sätter fötterna på jorden o tänker på livets innebörd "alla skall vi den vägen vandra"
                    Och den här vägen gick jag idag vid idrottsplatsen i början av rundan. Har precis kommit "ner" från den första skogsrundan.

           Och här har jag kommit ner på strandpromenaden. Denna "splittrade" pil  har jag haft med innan på bloggen. Ingen som jag frågar vet varför den blivit så. Pilen har funnits i många år ! troligvis så har den vuxit så här från allra  första början. Ett bra klätterträd är det för dagisbarnen bl.a. O kraft i det finns det som synes !            

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0