Idag börjar det !


                     Askersund är ju byggt på "hällar o berg" med stenar o klippblock och med skogsområden insprängda. Här befinner jag mig på min första skogsrunda men den i stadsparken, hembyggdsparken, är ochså bland stenar o klippblock o hällar. Bilden här ger inte riktig rättvisa åt stupandet västerut. Ja, det är upp o ner i stan ! Rundan gick bra idag och jag tänkte på hur fort tiden går, det är ju snart första maj !
                 Ishockey-vm börjar ju idag. Ishockey är som gjort för mediet TV ! det kommer jag att följa för det går ju inte på nätterna eller förmiddagen,. Det går i Slovakien ! Det är fler länder nu som är bättre , t.ex. Danmark, Norge o Schweiz. Det här skall bli kul bland allt annat som är kul. Och så blir det ju V-75 i morgon ochså. Det hade inte varit dumt med en vinst nu inför sommarens och höstens begivenheter !
                                    Trevlig helg ! P.s Idag har jag anmält mig till lägenheter för äldre, Cederbergska stiftelsen i Örebro. Som hyresgäst där ingår bestämmelsen, förmånen om att äta mat 6 dar i veckan. Kostnad ca 1000kr/månad. Hyrorna i äldre hus är som här där jag bor, i nyare dyrare. Och så betalar jag en hundring om året i "köavgift" ! Så nu köar jag både till Öbo o Cederbergs ! Ja, på Cederbergs ingick ochså gratis läkarvård och damen jag prata med sade att över 85 års ålder tog dom inte emot och man fick genomgå en läkarundersökning innan man flytta in. Tydligen skall man vara ganska pigg vare sig man är 75 eller 85 år ! D.s.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0