"Inbyggt" aprilskämt, eller ?


             I dag var jag betydligt piggare och gick den snöiga rundan i stadsparken och kom till hembyggdsgården och försökte fota den hackspett som satt o sjöng för full hals likt en näktergal. Tur att jag hörde den fantastiska sången, för att se den var omöjligt !

              Sen kom jag ner till strandpromenaden där gräsmattorna till en del förvandlats till dammar. Nere i vattnet syns tvenne gravänder. Verka inte prcis rädda. Tyvärr så är min annars utmärkta lilla kamera inte försedd med nån "stor" inzoomning precis men gravänder är ju svartvita, det syns på den vänstra !

                       O äntligen hade de 3 ankorna kommit åter till strandpromenaden efter vinterns vedermödor. Som vanligt har dom klarat sig bra . Här har dom sällskap med en and. Ankorna är i det närmaste tama och flydde för ca 3-4 år sen hit ner från en gård i närheten. Flyger gör dom alldeles utmärkt !
              Jaa, gått folk ! Var här nån "osanning" inbyggt på det jag skrivit ?
            Nu är det ju helg igen och jag kom på varför jag varit trött några dagar. Det har naturligtvis med att jag bar ut möblerna på balkongen i söndags ! Det tar på krafterna ! Och så gjorde jag det ju kl 02 på natten, en får ju inte vara dum ! Jaa, nu blir det ju till att titta på V-75 o hitta en lösning. Det är långt mellan dom lösningarna, mycket långt. Men ibland brukar svågern få in nått precis innan jag åker till Stockholm. Det har hänt 2-3 ggr sen jag flyttade upp hit ! Och en av mina idoler i tennis Maria Sharapova, som varit mycket skadad har gått till final i turneringen i Miami. Jag såg när hon gjorde det igår. Och tyvärr så har ju Elena Dementieva slutat. Hon hade ochså fihting spirit som Maria har.
                                   Trevlig helg !

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0