Marknad, pizza o umgänge !

Jaa, har varit en bra dag hittils ! Vid 10.tiden ? kom mina kompisar från Örebro, Norra Bro, Rolf o Ann-Marie o ringde på. Det var väntat ! Vi skulle gå o titta på marknaden i Askersund ! Och mens vi satt här o prata och bestämde viken fotbollsmatch vi skulle se i sommar i Örebro så började det regna. J-lar tänkte jag, har ju inget paraply. Jo visst, jag har ju ett jättestort som jag inte använt på flera år. På detta paraply står det med relativt små bokstäver BIGGUS DICKUS ! All right detta skall inte stoppa mig tänkte jag och såg kanske det positiva med namnet ? Det här parplyt är reklam för en " V-75 klubb", tippande sådan med detta namn, som är nedlagd sen 7-8 år sen. Sätet var i Ängelholm och vi hade jätteroligt på våra årsmöten dit jag for med min motorcykel och låg över hos min kompis Björn och hans fru Barbro. Vi var 20 medlemmar ca så det blev stora system och det gick mer än ihop under årens lopp !
  Så knalla vi iväg på stan o gick bland stånden ! Det var ungefär som på alla marknader, allt från dansbandsmusik till renkorv ! Om vi köpte nått, jaa vi köpte vars 2 par kompressionsstrumpor som är bra att ha när man sitter stilla länge, reser, eller motionerar, nått slags stödstrumpor ! Nu har jag ju inte inga besvär med åderbråck men de skulle vara bra o gå ut med ändå sa damerna som sålde. Och så fick vi 2 par för priset av 1.
 Sen sluta regnet o då gick vi och åt pizza. Jag tar alltid med bearnaissås bl.a. och det gjorde Rolf o Ann-Marie ochså men jag har glömt namnet på pizzan. O vi hade det gemytligt och vi knalla upp till där jag bodde där mina vänner tog bilen mot norr och så småningom hemmet !
      I kväll blir det spännande, Real-Madrid möter Barcelona i första semifinalmatchen. I går såg jag Schalke 04 bli fullständigt avklädda av Manchester United i den andra semifinalen. Finalmatchen vill jag ha mellan Barcelona o Manchester United som nog kan räknas som klara redan ?!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0