O idag blåser det bra !

Och blåsten skall kulminera i eftermiddag. Idag tog jag till "tortyrredskapet" motionscykeln som jag har i sängkammaren. Det skall jag säga att hade jag inte lyssnat på zigenarmusik till "det meningslösa STILLASTÅENDE trampandet " så hade det inte blivit nån motion. Musik är bra till mycket ! Vad har jag gjort mer, jo datan så klart !? Där såg jag att det ändrat sig med den hårda vinden som skulle kommit i helgen tyckte jag läste i nån "katastrofdiagnos" för nån dag sen !

           Och sen har jag tittat på gamla kort, gamla o gamla . Men tiden går ju så fort. Det här kortet som togs är snart 3 år gammalt. Det var då jag fyllde 70 år och "klanen" , ättlingar från föräldrarna med respektive samlades hos en av mina systrar. Ett av mina barn-barn fattades bara ! Den minste ! Det var en härlig fest med mycken glädje. För första gången var vi alla samlade. Jag kan ju inte gå igenom alla men jag kan peka ut var mina söner står ! Alla står i översta raden. Från vänster står sonen Bengt som nummer 3. Sen kommer man i mitten till en gråhårig man i blått. Det är undertecknad. Till höger vid sidan om står sonen Peter. Sen kommer man till fjärde personen från höger. Det är min son Martin.
                           Här var det ju sommar, juli, som synes. Härligt och tiden går som sagt fort ! För fort, ah jag vet vad som gäller. Carpe diem med framtidstro !

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0