Prata om o vara svartis !


                  Idag närma jag mig ankhanen av mysksort försiktigt ! Han är ju så svarsjuk när man går fram o glor på fruarna så man nästan "darrar av skräck" ! Fruarna är ju coola och inte ett dugg i luven på varann. Jag trodde nästan det skulle vara tvärs om i dammen, att fruarna skulle vara svartsjuka på varann. Det är "kanske lite annorlunda" i ankvärlden. Det är klart, hur var det inte i ett harem. Dom var väl glada o överleva dom fruarna !?
                  Efter dessa djupsinnigheter i "fablernas värld" så får jag säga att rundan var alla tiders idag. Dock så blåste det från den ännu kalla sjön mot strandpromenaden. En tröja till kunde jag haft på mig.
                I dag har jag varit o påskhandlat. Och däribland kakor o gottis till v-75 på lördag. Och i kväll är det jackpot på v-64:n. Har köpt en sån där system där vi är åtta st, blir ju fler rader o större vinstchans ! Kostade mig 50 kr ! O sen har jag pratat med Rolf om ÖSK:S match i måndags där dom förlora mot Gävle. I morgon spelar ÖSK mot Häcken och i kväll spelas 2 intressanta matcher på TV,nästan samtidigt ! Det är Tottenham mot Arsenal i serien o Real Madrid mot Barcelona i spanska cup-finalen Vilka jag håller på ? Barcelona o Arsenal !

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0