Gangsterbrud på besök ?

Vid 20-tiden igår ringde det hejdlöst på dörren. Satt och såg på tv. Jag undrade vem det var som ringde så inensivt ! Efter att öppnat dörren litet så stod ganska tätt på dörren en mörk dam i svart keps o mörka kläder som på , jaa, "finlandsdialektsvenska" sa, jag har billiga blusar till salu. Jag såg inga blusar, bara en plastkass eller liknande. Sen försökte damen tränga sig in men då tände jag till och sa här skall inte has några blusar, knuffa undan damen och stängde dörren o låste som vanligt.
Det hela var ju mystiskt och om nån medhjälpare stod i trappen o tryckte är ju svårt o veta. Och det här intensiva ringandet under kort tid vad stod det för. Kanske "svarta damen" hade väntat sig att en mindre vital person kanske skulle komma att öppna ? Och allt gick väldigt snabbt när damen skulle in !

Jag berättade det hela för mina SPF-kompisar nere vid boulebanan. Det skadar inte för ligor finns det  säkert som specialiserar sig på äldre. Det är inte så sällan man läser i tidningen om äldre som råkar illa ut i hemmet. Och vilket väder idag det var och herrarna förlora !

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0