Hur har ni det ?


Och första skoldagen gick hur bra som helst. Kanske jojon var ett sätt att tygla det mesta av nevösheten o spänningen när jag gick till,som Rolf tror, Stureskolan. Det är inte lätt o komma ihåg i den ålder jag är, var menar jag. Ha det bra ? Jag ser ut o ha det bra på fotot o det har jag som sagt nu ochså ! Vad lär man sig av livets skola. Jaa, det är väl att uppskatta att på sin ålders höst,som det nu gäller, ha ekonomi som går runt, en  plats att bo på, och ha mat för dan ! Dessutom att man fått behålla sin enusiasm, framtidstro och nyfikenhet, att man fortsatt lär sig saker om sig själv o världen, tar hänsyn till fakta. Är intesserad av det mesta från Carpe Diem till rötter ! Och framför allt vara ödmjuk när man är så frisk som en annan är ! Att man  uppskattar och diggar anhöriga o kompisar är så självklart att det behöver man ju inte skriva om vare sig man bor i Baku eller Askersund. Men som sagt var ! Hur har ni det ?
Rundan idag gick alldeles utmärkt i regnet. Och vikten går långsamt nerför vecka för vecka sen sommarens begivenheter. Nu är den snart nere i under 85. Och i morgon blir det boule ! O på onsdag fyller barn-barnet Abbe år !
Och idag var det nattine. För jag satt uppe till, ja var det 2 och såg den fantastiska fightern Maria Sharapova vinna damfinalen i WTA-tävlingen i tennis i Cincinatti. Jag räknade ut henne flera gånger men .... Jag gillar henne skarpt liksom Federer därför att dom är så trevliga, ödmjuka och  stora personligheter, och framgångarna har inte gått dom på huvudet ! Jag själv har inte nått "max på mina framgångar" ännu ! Men som sagt nöjd är jag o det räcker länge !

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0