Musen som röt..


Jaa, jag har skrivit om det på en annan blogg idag. Om musen som stoppade ett passargerarplan  från att lyfta ! Orsak, fara för elektriska ledningar i planet ! O tänk på alla kvinnor som skrikit om de fått syn på musen ! Det tror jag inga karlar hade gjort ! Anmäl mig nu inte för diskriminerings-ombudsmannen/kvinnan ! Jag funderar på motmedel om "elaka människor" som läser om hur ett plan kan stoppas, sätter sin plan i verket ! Bild från commons.wikimedia.org

Tjaa, motmedel var det ! Det finns ju nått som heter råttsnok eller kanske det duger med en svensk snok som på bilden. Planet som fick musbesök var nämligen från SAS ! Men fresten en katt hade kanske varit bättre. Men har man sett den tecknade serien Tom o Jerry så undrar man ju !
Jag själv har spelat boule idag med  några SPF-kompisar. Det gör vi ju på tisdagarna om det blir bra väder. Och det har det varit idag i detta område ! Men jag såg varken till nån mus, snok eller katt. Och 1-1 blev det i matcherna mellan damerna och oss karlar !

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0