Oj, vilken fin dag !

Gangsterbruden? har inte synts till ! Titthålet i dörren är inte till mycket hjälp när man tittar ut för att se om ringaren är rumsren. man ser bara trappen o halva hissdörren  Det är bara att ställa sig till höger o nära dörren från min synvinkel så syns inte personen. När jag öppnar så går det lätt att ta tag i handtaget på utsidan !

Sådana här brygger med båtar finns det längs strandpromenade plus då platser kring hamnen. Askersund är verkligen en båtstad och om en vecka cirka börjar kräftfisket i Vättern. Dock verkar tillgången minska p.g.a. 2 kalla vintrar. Men i Hjälmaren som inte är så djup lär kräftorna ha ökat !

Fler bryggor med båtplatser. Jag fattar inte varför denna båtstad med sina vackra omgivningar o platser runt omkring fortfarande inte är så välkänd för utsocknes som många andra städer vid Vättern. Dock verkar det som om det börjar tas lite tag av politikerna för att göra något åt detta. Här är så mycket som skulle kunna locka folk till kommunen såsom Tiveden med sjöar såsom Fagertärn, Stjärnsunds slott, Tjävesta ängar och då den fantastiska naturskyddade skärgården i norra Vättern med Askersund mm,mm.. Jaa, en Örebroare undrar ochså och på fyrtitalet så åkte man bara igenom, tog möjligtvis en fika på torget ! Nån järnväg hit finns ju inte, Hallsberg är närmaste knutpunkt liksom även Laxå. För dålig marknadsföring från början ?
I dag var en sån dag när jag inte blev ett dugg trött trots rundan på 1,5 timmar. Jag har ingen stegräknare. Så jag undrar egentligen hur lång rundan är men det är ju inte det viktigaste !

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0