Open Art o fotboll...


Varit på besök i Örebro hos Rolf o Ann.Marie. Bl.a. var "gubbarna"  o titta på matchen mellan Ösk o Häcken. Fotot är taget över Berhn arena nån halvtimme innan match. Tyvärr så var det en sämre publiksiffra än på mycket länge, 4 800 personer. Men det positiva var att Ösk vann för 3 matchen i följd o det över Häcken med hela 4-0. Häcken som hade en målskillnad på 13-1,var det nog, och var det mest formstarka laget i allsvenskan. Segern var dessutom helt rättvis !

O här har vi Rolf. Tyvärr syns hans svågrar dåligt på fotot !

En av dom stora händelserna i Örebro just nu är konstutställningen Open Art med olika konstverk utställda över allt i stadskärnan. En del var enligt min mening bra, andra lite " meningslösa". Men intressant var utställningen. På bilden ser vi en mycket stor kanin som fanns på stortorget. Från långt håll ser den väldigt bra ut Bakom kaninen finns Engelbrechtsstatyn som har konkurrens om platsen.

Det här flygplanet, modell , stor sådan var utplacerad vid slottet. Skall föreställa en Dc 3. Konstnär är Göran Hägg. Kaninen var gjord av den nederländske konstnären Florentijn Hofman.

Det här var ett konstverk gjort av skor o stövlar. Jaa, smaken är ju delad som baken ...
Enligt kartan så var det 67 olika konstverk i innerstaden av olika slag. För alla "smakriktningar"...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0